Aanleg jachthaven
Door: Maria Jonker
Blijf op de hoogte en volg Maria
19 Februari 2011 | Turkije, Dalyan
Vannacht werden we opgeschrikt door een hels kabaal. We waren moe, want we waren de hele dag druk in de weer geweest. Co met het schilderen van het prieel, ik in de tuin. En we besloten dan ook ons er volledig van af te sluiten. Vanochtend toen we naar buiten keken en ons door de oogjes wreven, waren we wat beduusd. Onze tuin en delen van de veldjes tegenover en naast ons waren bedekt met een flinke laag water.
Even snel samen boodschappen gedaan, want het oogde maar donker buiten. Niet lekker!
Nét goed en wel terug en toen begrepen we wat er aan de hand was: de gemeente laat ons straatje en het granaatappelveld tegenover ons onderlopen voor de aanleg van een jachthaven. Het kan er nog wel bij naast hun andere snode projecten en plannen …
19 Februari 2011 - 19:37
Nico:
Heel bizonder dit gebeuren. Krijgen jullie er nu ook een boot bij. Waar komt die haven nou dan. Toch niet in de straat he?
Sterkte met deze situatie Maria en Co. -
19 Februari 2011 - 20:39
Marieke &dennis:
hebben jullie nog droge voeten?? lijkt veel water. -
20 Februari 2011 - 07:22
Bertie:
Zoveel water en geen regendrup gevallen dat wordt wandelen met laarsen aan.
20 Februari 2011 - 09:20
Marion:
Oei wat heeft dit nu te betekenen???
Dit moet erg zijn voor jullie na alle inspanningen om de tuin mooi te maken nu deze onzekerheid!
Heel veel sterkte!!! -
20 Februari 2011 - 11:50
Marianne:
Kan je voorstellen, dat jullie raar opkeken en niet heel blij waren met een zwemwater in de tuin. Veel sterkte met alle gedoe! -
20 Februari 2011 - 16:06
Hopelijk is dit grap! -
23 Februari 2011 - 09:14
Yvonne:
Gelukkig maar! Maar wat kan het regenen bij jullie, is dat niet schadelijk voor de plantjes? Ik ga op zoek naar een recept voor de chocolade! Geniet van de Turkse geneugten, wij gaan in September een rondreis maken in Oost Turkije, verheug me nu al! -
25 Februari 2011 - 12:44
Henri:
Heb gehoord dat de eerste cruise-schepen al onderweg zijn! :-( -
25 Februari 2011 - 12:48
Henri:
Sorry, haakje de verkeerde kant op..... :-)