Oleanderpijlstaart
Door: Maria Jonker
Blijf op de hoogte en volg Maria
07 September 2010 | Turkije, Dalyan
De camera dus weer te voorschijn gehaald voor een fotoshoot, daarna de vlinder koel weggezet voor een fotoshoot vanochtend bij daglicht.
Wat een fantastisch mooie nachtvlinder en wat een kleurenpracht!
Foto's van deze soort en andere Beestenboelfoto's van het afgelopen jaar vind je op http://www.facebook.com/album.php?id=100000244835231&aid=27521 .
Ik ben deze map beetje bij beetje aan het bijwerken. Inmiddels staan er 60 -70 foto's op van het insecten, amfibieen- en reptielen en vogelleven rondom Dalyan, maar deze worden nog steeds aangevuld met nieuwe en oude opnamen (van video).
Sinds eergisteren is het hier weer vreselijk heet. 's Middags gaat het kwik richting 40 graden, maar toch is het momenteel beter te hebben omdat de lucht droger is. Erg veel buitenactiviteit is echter niet mogelijk. Gisteren daarom maar weer naar het strand gegaan tot een uur of half twee. Nadien kreeg Co een vlaag van werklust. Airco-gekoeld werd de keuken van een nieuwe texlaag voorzien. Zojuist heeft hij een eerste texlaag aangebracht op het nieuw-gestucte deel van de zithoek. Het wachten is nu op de nieuwe tex die vandaag (insallah) geleverd wordt. Nu de woonkamer leeggeruimd is, zien we regelmatig gekko's over de muren schieten. We hebben een paar keer een klein exemplaar in de achterzijde van ons schilderij zien schieten, dat momenteel in de gang staat. Mogelijk hebben we daar normaliter onderhuurders zonder dat we ons dat bewust waren.
Benieuwd wat zich vanavond weer op het terras en in huis laat zien!