Meer duidelijkheid
Door: Maria Jonker
Blijf op de hoogte en volg Maria
18 Januari 2010 | Turkije, Muğla
De oogarts heeft een geschreven advies voor de internist meegegeven voor vervolgonderzoeken en ook medicatie voorgeschreven op een ergere vorm van embolie te voorkomen. De uitkomst is natuurlijk niet leuk, maar op dit moment is meer duidelijkheid toch wel het belangrijkste. Bij zoveel mankementen van zo'n verschillende aard voelen Co en ik ons natuurlijk erg onzeker. Het doet je afvragen of er een ander ernstiger probleem aan te grondslag ligt,want in de afgelopen 2,5 maand is Co meer ziek geweest dan in zijn hele leven. Vanavond komt de oogarts van het staatsziekenhuis waarschijnljk nog langs, morgen wordt Co verder onderzocht. Er wordt o.a. gekeken naar de flow van zijn bloed en naar zijn nek. De oogarts sprak het vermoeden uit dat Co tijdens het lezen door zijn lighouding mogelijk aders afklemt en dat daardoor gisteren onbedoeld “het licht uitging”.
Ondertussen heeft Co door de kleurstoftoevoeging aan zijn bloed een onprettig Shrek voorkomen. Hopelijk gaat dat snel over ...
18 Januari 2010 - 14:17
Joyce:
Shreks zijn wél lieverds... -
18 Januari 2010 - 14:43
Bertie:
Veel goede hoop doet leven en weer een beetje duidelijkheid geeft weer goede moed.
Groetjes en veel sterkte,
ik duim weer verder doei. -
18 Januari 2010 - 15:54
Cok:
Zoals ik isteren ook zij zorg goed voor elkaar.
Alles komt goed,is een bekende uitspraak. Doei -
18 Januari 2010 - 16:16
Ad En Nicolette:
Hoi,
Wat een rotperiode maken jullie door! Hopen dat de laatste diagnose degene is, die inderdaad de oplossing voor alle problemen brengt!
Enne...., hoog cholestorol hoeft niet altijd een kwestie van vet eten te zijn, er is ook een erfelijke factor die de oorzaak kan zijn. En daar zijn gelukkig goede pilletjes voor, dus ik hoop van harte dat Co nu de goede kant op gaat!!!
Veel sterkte en groetjes van ons vijven, Nicolette