Facebook, petitie en voetballen ...
Blijf op de hoogte en volg Maria
08 September 2012 | Turkije, Dalyan
Neem eens een kijkje; daarvoor hoef je zelf geen Facebook account te hebben!
Niet alleen een snelle en eigentijdse manier om belangrijke zaken te delen, maar ook een noodzaak omdat een eigenzinnige Engelsman belangeloos maar zonder ons medeweten een FB pagina had gemaakt waarop een hele hoop onzin staat. De man weet het verschil tussen stichting en zeeschilpaddencentrum niet en verstrekt dus onjuiste informatie. DE beheersrechten heeft hij na ruim twee maanden nog steeds niet overgedragen en daarom dan maar een nieuwe gemaakt onder dezelfde naam. De FB pagina wordt een machtig wapen bij het promoten van onze petitie.
De stichting wil de recente commotie over bijtgedrag door onze caretta's aangrijpen om het verfoeilijke lokken met blauwe krab verboden te krijgen. We voeren een handetekeningenactie bij de Hut maar ook in Dalyan zelf. Binnenkort hoop ik een online petitie te openen en jullie zijn de eersten die dat zullen lezen ....
Gisteravond gewapend met een Turkstalige en Engelstalige petitie in het centrum gaan kijken naar Nederland - Turkije. Beregezellig en goed voor flink wat handtekeningen en een Nieuwsbriefvriendin. Op het terras bij Askin zaten Nederlanders en Turken in harmonie te kijken naar de spannende wedstrijd. Een Nederlander had een Turks t-shirt aangetrokken, een Turk in zijn gezelschap een Oranje t-shirt. Na afloop werden we hartelijk gefeliciteerd met de overwinning.
02 Augustus 2014 - 17:01
Maria Dassen:
Sorry maar ik heb een grote en voor ons belangrijke vraag.Wij zijn AOW ers die sinds 1 jan j.l. voor vast in Turkije verblijven.Wij hebben ons laten inschrijven met een formulier 121 bij het SGK in Aydin maar hebben nog steeds geen rekening ontvangen.Wordt dit via Nederland geregeld?
Kunnen wij met het SGK formulier dat wij in Aydin hebben ontvangen naar een tandarts en welke moet dat dan zijn.
Ons Turks is slecht en het Engels bij het kantoor in Aydin ook dus niemand kon ons iets vertellen en zo weten we nog steeds niks.
Ik zoek het hele internet af maar wordt nergens iets wijzer.
Als U ons informatie wilt geven zouden wij beiden U erg dankbaar zijn.
Met vriendelijke groet
Maria Dassen